Sprängning och krossning

Behöver du hjälp med sprängning och krossning?

Sök och begär offerter från rivningsfirmor som kan allt inom sprängning och krossning. Offerterna går snabbt och utan krångel att få fram och du kan sedan själv se och bedöma kostnaden och arbetsinsatsen.

Du hittar firmor som kan spränga bort berg och ge plats för ett hus, vägar, järnvägar, avlopp eller spränga för att kunna göra en husgrund eller bygga en pool. Det gäller att sprängningen och krossningen går kontrollerat och säkert till, så att ingen skadas av splitter eller att intilliggande byggnader och föremål går sönder.

I extra vibrationskänsliga miljöer, som till exempel inom industrin, behövs oftast en microblastingsteknik användas för att minimera att splitter. I vissa fall passar det bättre med sprängmedel än maskiner som krossar. Det krävs helt enkelt en expert för att sprängningen ska gå säkert till.

Oavsett vad du som privatperson eller företagare vill ha hjälp med inom sprängning och krossning så kan du här komma i kontakt med företag som kan hjälpa dig.

Våra senaste förfrågningar

 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Önskar offert för rivning av en 1.5-plans trävilla med några bodar. Förutom rivning av byggnaderna behöver offerten innehålla bortforsling av rivningsmassorna, återställning av marken, igenfyllning av brunn, sorterings- och deponiavgifter m.m. Byggnaderna är i dåligt skick och ligger på landsbygden utanför Lohärad (Norrtälje kommun).
 • Markus bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Riva och forsla bort material. Rivningsobjekt är en timmerstuga på 70kvm i norra Södertälje.
 • Berit bad om offert för Hem & Trädgård
  Rivning av kolonistuga 25 kvm, bortforsling av material
 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Bila bort betonggolv i källare och gräva ur grus/lera ner till tillräckligt djup för att kunna lägga grus, 20cm isolering, och nytt golv med golvvärme. Det rör sig om halva husets källare, ca 35m2. Jag vill göra detta någon gång under varmaste årstiden eftersom huset...
 • Stina bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Riva mellanbjälklag/tak mellan ladugård och skulle i slaggstenshus som är 39x9 meter, det vill säga blåsa rent så det blir en stor hall. Ev ta bort foderbord också.
 • Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Önskar prisuppgift på rivning av gammalt bostadshus plus stallbyggnad,9x14 resp. 9x20 m i tegel med eternittak , vid Källs Nöbbelöv, Svalöv.
 • Thomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning av tak (eternittak) samt rivning av takstolarna. Gäller ett stalltak. Längan är ca 20 m lång och 5 m bred. Vill även ha materialet bortforslat.
 • Carina bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Riva en del på ett uthus

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.