Sanering

Behöver du hjälp med sanering?

Här kan du begära offerter och komma i kontakt med saneringsfirmor som kan ta sig an all form av sanering som asbest, elektronik, industri, brand, rök, mark, vatten, radon, PCB och oljesanering.

Du kan få offerter för både privatkunder och företag vare sig det handlar om ett stort eller litet jobb, akut eller ett som kan planeras. Saneringsarbeten är ett omfattande arbete som kräver en hel del kunskap och kompetens. Dessutom krävs det tillstånd för vissa material, så som asbest. Det måste behandlas på ett miljösäkert och arbetsmiljöriktigt sätt samt transporteras till deponier. Andra former av miljöfarligt avfall som kan uppkomma vid saneringsarbeten måste precis som asbest hanteras på ett riktigt sätt.

Det ska inventeras, deklareras, transporteras och uppföljas. Ta hjälp av en saneringsfirma och se fram emot en säker och trygg sanering, med rätt material till rätt ställe.

Våra senaste förfrågningar

 • Annika bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Hej
  Jag ska ta bort en betongplatta på ca 15 kvm. Det är mellan 20-25 cm tjock. Det har stått ett förråd på plattan tidigare.
 • Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Demontering och bortforsling av ett järnunderrede med golv,( till arbetsbod) ca 3X10 m. Står på hjul med punktering. Finns på en villatomt.
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning av en kabelbro över Hedströmmen i Kolsva. En stålkonstruktion som är ca 40m lång som tidigare använts för ett antal elkablar och även fungerat som gångbro till industriområdet. I rivningen ingår att ta bort material inkl brofästen och även att ta fram, ändtäta och...
 • Michael bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Behöver hjälp att riva ett dansbanetak (ca 300 m2) som rasat pga snötryck. Priserna ska innefatta rivningslov, bortforsling av material, deponiavgifter, maskiner osv. Viktigt att dansbanegolvet skyddas så gott det går. Vi önskar ett helhetsansvar för hela rivningen.
 • Henning bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Hej skulle vilja ha hjälp med att riva en byggnad en plan mest trä vatten och el redan bortkopplat huset står på betongplatta ca 80 kvadrat 40 kvadrat isolerat undrar vad det kan kosta och vill att man river huset ner tills bara betongplattan är...
 • Alzbeta bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Jag vill riva ett gammalt fritidshus/torp på 34 km byggt på en klassisk torpargrund med murad genomgående skorsten i block, inga befintliga vatten-/avloppledningar, endast en elkabel.
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Önskar prisuppgift på rivning och bortforsling av tillbyggnad/garage, sk. ekonomibyggnad, om 50 kvm. Väggar i 20 cm lättbetong från 60-talet (Blåbetong).
  Ev. asbest runt friliggande vattenrör behöver saneras.
  Önskar även en separat prisindikation på rivning och bortforsling av den gjutna plattan på mark (tunn och oisolerad...
 • Ola bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Riva ut ett kök samt ett par garderober i hus.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.