Sanering

Behöver du hjälp med sanering?

Här kan du begära offerter och komma i kontakt med saneringsfirmor som kan ta sig an all form av sanering som asbest, elektronik, industri, brand, rök, mark, vatten, radon, PCB och oljesanering.

Du kan få offerter för både privatkunder och företag vare sig det handlar om ett stort eller litet jobb, akut eller ett som kan planeras. Saneringsarbeten är ett omfattande arbete som kräver en hel del kunskap och kompetens. Dessutom krävs det tillstånd för vissa material, så som asbest. Det måste behandlas på ett miljösäkert och arbetsmiljöriktigt sätt samt transporteras till deponier. Andra former av miljöfarligt avfall som kan uppkomma vid saneringsarbeten måste precis som asbest hanteras på ett riktigt sätt.

Det ska inventeras, deklareras, transporteras och uppföljas. Ta hjälp av en saneringsfirma och se fram emot en säker och trygg sanering, med rätt material till rätt ställe.

Våra senaste förfrågningar

 • jimmy bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning av sommartorp byggt sent 50-tal på ca. 40 kvm med tillhörande altan som är inbyggd inget vatten eller avlopp, men el finnes. Troligtvis stengrund. Även utedass och gäststuga. fastighetsbeteckning Öjenäs1:182. Rivning, bortforsling samt sortering. Rivningslov verkar krävas.
 • Sophie bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Riva ett uterum, mått 2m x 1,6 m.
 • Nils bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
 • Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  En gammal jordkällare i betong uppförd början på 1900-talet. Nedsänkt 50cm i marken och med en rutten träpåbyggnad. El finns kopplat på källaren. Önskas jämnas med marken och fraktas bort.
 • Gunilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning av kiosk ca 12 kvm, eternitplattor
 • janne bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  demontering av oljetank i villa
 • Camilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Invändig rivning/bortforsling av golv (laminat, undergolv och gammal sågspånsisolering. Ner till bjälkarna för total golvrenovering. 60 m2
 • nisse bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Jag vill ha hjälp med lätt rivning av en area på 1000 kvm medelstor hotell..
  inomhusrivning.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.