Sanering

Behöver du hjälp med sanering?

Här kan du begära offerter och komma i kontakt med saneringsfirmor som kan ta sig an all form av sanering som asbest, elektronik, industri, brand, rök, mark, vatten, radon, PCB och oljesanering.

Du kan få offerter för både privatkunder och företag vare sig det handlar om ett stort eller litet jobb, akut eller ett som kan planeras. Saneringsarbeten är ett omfattande arbete som kräver en hel del kunskap och kompetens. Dessutom krävs det tillstånd för vissa material, så som asbest. Det måste behandlas på ett miljösäkert och arbetsmiljöriktigt sätt samt transporteras till deponier. Andra former av miljöfarligt avfall som kan uppkomma vid saneringsarbeten måste precis som asbest hanteras på ett riktigt sätt.

Det ska inventeras, deklareras, transporteras och uppföljas. Ta hjälp av en saneringsfirma och se fram emot en säker och trygg sanering, med rätt material till rätt ställe.

Våra senaste förfrågningar

 • Kristin bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning av vägg och framtagning av murstock.
 • Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning av 3 byggnader på samma tomt. Tomten är en hörntomt och lätt-tillgänglig från gatan.

  Byggnad 1: Ca 150 kvm sommarstuga byggd i trä med eternitfasad och betongtakpannor. Ca 15kvm veranda med plasttak. Grunden är gjuten betongplatta. Plank som också ska rivas ansluter med byggnad 2.
  Byggnad...
 • Leif bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Äldre lada/stallbyggnad på jordbruksfastighet belägen i Övermyra ska rivas och bortforslas för att ge plats för en garagebyggnad. Byggnaden är ca.250m2, har plåttak och en liten del med murade väggar och betonggolv. Byggnaden ingår i vår Jordbruksfastighet.
 • Johannes bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Riva ett redan nästan sönderfallet mindre uthus utan tak som står på tomten, 45kvm. Sedan forsla bort allt bråte som blir.
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Samarbete
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning av lada, 2-våningshöjd till nock. Bara trä, tegel o plåttak. Cirka 200kvm på trägolv.
  Lättillgängligt via gårdstun.
 • Stefan bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Trähus byggt 1912. Ca 90 kvm. Envånings med oinredd vind. Torpargrund av murad natursten. Använd som permanent bostad till1945. Sedan som sommarstuga till 1975. Sedan stått obebodd men som förråd för allehanda möbler och andra prylar som fortfarande är kvar i en våldsam röra....
 • Anton bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Hej!

  Vi behöver hjälp med att riva en innervägg i hallen i vårt hus. Takhöjd 2,6m, ca 1,8m vägg minus dörrkarm som är 90cm bred. Tror det är lättbetong eller betong. Nära till ytterdörren så förhoppningsvis ett relativt smidigt jobb. På länken nedan finns fotografier samt...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.