Beskriv

Beskriv dina behov i vårt formulär

Jämför

Ta emot och jämför upp till 5 offerter

Välj

Välj det företag du vill anlita

Demontering

Behöver du hjälp med demontering av olika slag? Till exempel av ett hus, en industribyggnad, en plåthall, eller en maskin?

Sök här och ta in offerter från rivningsfirmor och få en uppskattning om kostnaden. Det är enkelt och helt utan förpliktelser. Du hittar offerter som riktar sig till dig som privatkund och dig som företagare.

Vid en demontering ska material tas till vara på, på rätt sätt och även transporteras och deponeras olika. Inte minst är det noga med material som asbest som är hälsofarligt. Andra material kan återanvändas som plåt och byggnadsmaterial.

För en kunnig hantverkare är det enkelt att veta hur de olika materialen ska hanteras på bästa sätt och arbetet flyter på effektivt. För gemene man är det oftast svårt och tidskrävande att demontera.

Hitta en bra rivningsfirma som kan göra grovjobbet och kom i gång med demonteringen redan i dag.

Våra senaste förfrågningar

 • 26 Jul

  Sissela bad om offert för Hem & Trädgård

  Riva ett 165 kvm stort hus, byggt på 20-talet, uppdelat på 2 våningar. Huset har mycket gammal standard tex utanpåliggande el. Huset ligger nära vägen på plan mark så det är lätt att komma nära med maskiner och containrar. Huset ligger nära Öregrund. Fasaden kommer att vara bortplockad.
  Jag är intresserad av en uppskattning i pris.

 • 24 Jul

  Ebba bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

  Rivning av mycket enkelt uthus om ca 17 kvm i. Konstruktionen är helt i trä med stengrund (stora stenblock) samt tegeltak. Ingen el, avlopp eller isolerande material finns i byggnaden. Uthuset är i helt fallfärdigt skick och uppfört för ca 110-150 år sedan. Omhändertagande, sortering och bortförsel av rivningsmaterial önskas.

 • 22 Jul

  caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

  Rivning av ett hus samt bortforsling av material. Huset är svårt angripet av äkta hussvamp. 1,5 plans med jordkällare. Boytan är på 84 kvm. Huset är i Klöverträsk.

 • 21 Jul

  Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

  Rivning av innerväggar, golv, badrum på en bottenvåning av ett hus på 203kvm

 • 21 Jul

  Emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

  Vi behöver hjälp den 23 Oktober med att riva en vägg i trä (ej bärande) på ca 7.5 kvm.

 • 21 Jul

  Christer bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

  Rivning och bortforsling av lada.
  Ev sanering kan krävas också.

 • 23 Jul

  Kai bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

  Jag skulle behöva hjälp med att riva ner det som fortfarande står upp och bortförsel av gammal bostad (inte använd sedan 1950). Den är till hälften redan raserad och är på ca: 10x5m.

 • 23 Jul

  Jenny-Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

  Två st platsbyggda sängar på ca 120*200 med förvaring under den nedre, som ska rivas ner samt ett platsbyggt skrivbord. Material måste sedan forslas bort.