Rivningsfirma i Karlskrona

Här hittar du din rivningsfirma i Karlskrona. Rivningsarbeten.nu riktar sig till dig som privatperson, såväl som företag och föreningar som vill få offerter på rivning, sanering, demontering och sprängning. Genom oss kommer du i kontakt med professionella firmor som kan göra allt från att ta ner en vägg, bila bort en betongtrapp, demontera en industrilokal till att spränga hela hyreshus i Karlskrona med omnejd. 

Hur funkar det?

Det råder inte brist på firmor som erbjuder arbeten inom rivning och demontering i Karlskrona, men det kan vara krångligt att på ett enkelt sätt jämföra dem mot varandra. Därför har vi genom vår offertförfrågningstjänst gjort det enkelt för dig.

För att få offerter och förslag från flera olika firmor på samma gång behöver du bara fylla i kontaktformuläret här på sidan. Ju mer du beskriver dina önskemål desto enklare blir det för rivnings- och demonteringsfirmorna i Karlskrona att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom rivning i Karlskrona kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilken rivningsfirma du vill samarbeta med.

Det är helt gratis att ansöka och du förbinder dig inte att anlita någon av de firmor som svarar på din ansökan.

Vad kostar det att anlita en rivningsfirma i Karlskrona?

Det är svårt att svara på vad ett rivningsarbete kostar generellt, eftersom det beror på en rad olika faktorer. Först och främst handlar det om vilken typ av rivningsarbete som ska utföras, hur omfattande arbetet är och hur material- och personalkostnader ser ut.

Beroende på om du ansöker som privatperson, företag, eller förening skiljer sig också priserna åt, eftersom du som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget, medan exempelvis en bostadsrättsförening inte kan få det.

Det bästa sättet att skaffa dig kunskap om vad ditt planerade rivningsprojekt kan komma att kosta är helt enkelt att samla offerter från flera olika firmor. På så vis får du fram ett genomsnittspris och får en överblick över vad som är en rimlig prisbild för det arbete som du vill få utfört.

Tre enkla steg för att få offerter

Vi har gjort det enkelt att hitta din rivningsfirma. Faktum är att det inte behöver ta mer än ett par minuter att skicka iväg din offertförfrågan. Det hela sker i tre steg:

 1. Vilken typ av rivning

  Det första steget handlar helt enkelt om att du lämnar information om vad för typ av rivningsjobb du vill hjälp med (exempelvis rivning av en vägg i huset, eller rivning av en hel byggnad). Inget jobb är för litet eller för stort, men det är alltid bra om du kan vara så detaljerad som möjligt så att rivningsfirmorna kan skapa sig en bild över arbetet och lämna ett realistiskt kostnadsförslag.

 2. Ungefärlig tidpunkt för arbetet

  Behöver du ha jobbet avklarat så snart som möjligt eller planerar du din rivning först om ett halvår? Oavsett vilket så behöver du informera om detta så att firmorna kan lämna ett förslag på datum och tid. Här anger du också ifall du ansöker i egenskap av privatperson, företag eller förening.

 3. Var och vem

  I det sista steget innan du skickar iväg din offertförfrågan fyller du i dina kontaktuppgifter samt var i Karlskrona som rivningsarbetet ska ske. 

När du har skickat in din offertförfrågan behöver du bara luta dig tillbaka och invänta svar från de olika tillgängliga firmorna. 

För att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av firma som utför rivningen, så kommer du förutom offerten även få ta del av omdömen från tidigare kunder.
Det gör att du kan lita på att firman du anlitar kommer att utföra ett bra arbete.

Här på vår sida hittar du också exempel på vilka typer av förfrågningar som andra kunder skickat in via vår tjänst.

 Våra senaste förfrågningar

 • Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Hej!

  Vi har ett uthus som vi delar med grannen som behöver rivas. Huset har takpannor och i övrigt en form av korsvirkeshus. Huset mäter cirka 6 meter upp till nocken, 6,1 meter på bredden och 13,2 på längden. Behöver ni mer information är det nog...
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Jag vill ha hjälp med att ta ned asbestplattor från ett tag samt bortforsling av asbestplattor som redan ligger på marken.
 • Niclas bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Vi funderar på att riva vårt hus för att bygga ett nytt och önskar därför offert på rivning.
  110kvm 1-plan byggt 1971. Krypgrund (grundmurar i lecablock eller likn), träbjälklag, trästomme, tegelfasad, betongpannor. Trägolv i ca halva huset och klinker med vattenburen golvvärme i andra halvan. Mvh,...
 • Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Hej. Vad skulle det kosta att riva ett cirka 200 kvm stort mexitegelhus från 50-60-talet någon gång? Enplanshus. Beläget på Blidö. Gärna om det går att uppskatta totalkostnad, dvs arbetskostnad och deponi och annat som kan ingå. Vi vet inte när arbetet skulle kunna utföras....
 • Emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Vi behöver hjälp den 23 Oktober med att riva en vägg i trä (ej bärande) på ca 7.5 kvm.
 • Jan Åke bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Har ett gammalt uthus av trä byggt på 40-talet, storlek ca 25 kvadratmeter som önskas rivet och bortforslat. En del gamla möbler och annat skräp i uthus önskas också deponeras. Viss markåterställning under uthus efter borttagning kanske erfodras också. Ungefärlig prisuppgift önskas.
 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Hej,

  Ska riva/demontera en gammal tältbyggnad, isolerad, ca 60 kvm. Vad är det för prisskillnad på rivning och demontering?
 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Hej,

  vi har en sommarstuga utanför Motala som vi önskar riva. den är på 34 kvm med plåttak och träpanel. den står på en plintgrund.
  i huset finns 10 fönster. Huset är uppfört på 60 talet och renoverat i omgångar. inga kända farliga ämnen...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.