Sprängning och krossning

Behöver du hjälp med sprängning och krossning?

Sök och begär offerter från rivningsfirmor som kan allt inom sprängning och krossning. Offerterna går snabbt och utan krångel att få fram och du kan sedan själv se och bedöma kostnaden och arbetsinsatsen.

Du hittar firmor som kan spränga bort berg och ge plats för ett hus, vägar, järnvägar, avlopp eller spränga för att kunna göra en husgrund eller bygga en pool. Det gäller att sprängningen och krossningen går kontrollerat och säkert till, så att ingen skadas av splitter eller att intilliggande byggnader och föremål går sönder.

I extra vibrationskänsliga miljöer, som till exempel inom industrin, behövs oftast en microblastingsteknik användas för att minimera att splitter. I vissa fall passar det bättre med sprängmedel än maskiner som krossar. Det krävs helt enkelt en expert för att sprängningen ska gå säkert till.

Oavsett vad du vill ha hjälp med inom sprängning och krossning så kan du här komma i kontakt med företag som kan hjälpa dig.

KÄNN DIG TRYGG MED FIRMAN DU ANLITAR

Vår offertförfrågningstjänst finns till för att underlätta processen att få offerter och jämföra olika firmor mot varandra. 
Men du ska också vara trygg med att de firmor som hör av sig till dig har både erfarenhet och kunskap. 

Sprängning och krossning kräver ett fackmannamässigt utförande och alla säkerhetsföreskrifter måste givetvis följas av firman som utför arbetet. Ett sprängningsarbete ska alltid föregås av en riskbedömning, en plan för sprängningen och dessutom krävs särskilda tillstånd innan arbetet påbörjas. 

Du bör alltid vara noggrann med att den du anlitar för uppdraget har rätt kunskaper och är auktoriserad, för att undvika att miljöskador uppstår. Ett dåligt utfört sprängningsarbete kan i förlängningen kan innebära att även du som byggherre blir skadeståndsskyldig om exempelvis grannar upptäcker skador på sina fastigheter till följd av sprängningsarbetet.

HITTA DET MEST PRISVÄRDA ALTERNATIVET

Precis som i alla andra situationer när vi anlitar yrkesprofessionella för att utföra ett arbete, så vill vi hitta det mest prisvärda alternativet, alltså det företag som erbjuder den bästa kombinationen av kvalitet och pris. 

Det är därför som vår tjänst används av såväl privatpersoner som företag och föreningar som vill komma i kontakt med de skickligaste utförarna av sprängnings- och krossningsarbete, som kan hjälpa till med precis det arbete som eftersöks.

Det tar inte många minuter att skicka iväg en offertförfrågan och det kostar inte heller dig någonting, men värdet av informationen som du får tillbaka är stort. 

Genom att få ta del av offerter från upp till fem olika firmor samtidigt, får du möjligheten att bilda en uppfattning om vad det genomsnittliga priset och tidsåtgången för det arbete du vill ha utfört ligger på, samtidigt som du får möjlighet att jämföra firmornas tidigare kundomdöme och ta del av certifieringar och mer information om hur de arbetar.

 

 

Våra senaste förfrågningar

 • Tobias bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Behöver hjälp med flera arbeten i vår lägenhet, huset byggt 1912.

  1. Riva en 3*3 meter vägg (Ca 10 cm tjock betong)

  2. Öppna upp för 2 dörrar i betongvägg (Känns ganska porös med vass i väggen)

  3. Riva ytterligare 2*3 meter vägg

  4. Sänka tidigare upphöjt golv...
 • charlotte bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning av 1,5 plans 70 talshus inkl vidbyggt garage i trä
 • Oskar bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Hej!

  Jag har en källare i ett hus byggt 1926 där jag ska byta stammar. I ett rum som är 4x4m i källaren ska golvet bilas upp och grävas ur, för att lägga nya stammar och lägga vattenburen golvvärme (därmed 30cm isolering). Oklart hur tjock bottenplattan...
 • Oscar bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Bila sönder 20m2 betonggolv och 25m2 vägg av dålig porös kvalitet, bära ut totalt 10m3 betong i bitar. Container står 3m från dörren.
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Demontera, bära ut från källare, skrota ooch bortforsla oljepanna. Stötta rökrör provisoriskt. mot golv.
 • Eva-Lotta bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning och bortforsling av gammalt "hönshus". Byggnaden har redan delvis rasat. Träbyggnad. Ca 54 m2.
 • Anja bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Hej,
  Vi ska köpa en villa i Älvsjö och behöver riva ut påreglade träväggar och trägolv i källaren samt slipa betongväggarna och ev ozonbehandla för att få bort lukt. Huset är en 70tals villa och ytan i källaren ca 50 kvm. Vi kan slänga...
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning av normalstor plåtbeklädd villa 1,5 plan med källare + uthus av trä

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.