Rivningsfirma i Ljungby

Här hittar du din rivningsfirma i Ljungby. Rivningsarbeten.nu riktar sig till dig som privatperson, såväl som företag och föreningar som vill få offerter på rivning, sanering, demontering och sprängning. Genom oss kommer du i kontakt med professionella firmor som kan göra allt från att ta ner en vägg, bila bort en betongtrapp, demontera en industrilokal till att spränga hela hyreshus i Ljungby med omnejd. 

Hur funkar det?

Det råder inte brist på firmor som erbjuder arbeten inom rivning och demontering i Ljungby, men det kan vara krångligt att på ett enkelt sätt jämföra dem mot varandra. Därför har vi genom vår offertförfrågningstjänst gjort det enkelt för dig.

För att få offerter och förslag från flera olika firmor på samma gång behöver du bara fylla i kontaktformuläret här på sidan. Ju mer du beskriver dina önskemål desto enklare blir det för rivnings- och demonteringsfirmorna i Ljungby att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom rivning i Ljungby kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilken rivningsfirma du vill samarbeta med.

Det är helt gratis att ansöka och du förbinder dig inte att anlita någon av de firmor som svarar på din ansökan.

Vad kostar det att anlita en rivningsfirma i Ljungby?

Det är svårt att svara på vad ett rivningsarbete kostar generellt, eftersom det beror på en rad olika faktorer. Först och främst handlar det om vilken typ av rivningsarbete som ska utföras, hur omfattande arbetet är och hur material- och personalkostnader ser ut.

Beroende på om du ansöker som privatperson, företag, eller förening skiljer sig också priserna åt, eftersom du som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget, medan exempelvis en bostadsrättsförening inte kan få det.

Det bästa sättet att skaffa dig kunskap om vad ditt planerade rivningsprojekt kan komma att kosta är helt enkelt att samla offerter från flera olika firmor. På så vis får du fram ett genomsnittspris och får en överblick över vad som är en rimlig prisbild för det arbete som du vill få utfört.

Tre enkla steg för att få offerter

Vi har gjort det enkelt att hitta din rivningsfirma. Faktum är att det inte behöver ta mer än ett par minuter att skicka iväg din offertförfrågan. Det hela sker i tre steg:

 1. Vilken typ av rivning

  Det första steget handlar helt enkelt om att du lämnar information om vad för typ av rivningsjobb du vill hjälp med (exempelvis rivning av en vägg i huset, eller rivning av en hel byggnad). Inget jobb är för litet eller för stort, men det är alltid bra om du kan vara så detaljerad som möjligt så att rivningsfirmorna kan skapa sig en bild över arbetet och lämna ett realistiskt kostnadsförslag.

 2. Ungefärlig tidpunkt för arbetet

  Behöver du ha jobbet avklarat så snart som möjligt eller planerar du din rivning först om ett halvår? Oavsett vilket så behöver du informera om detta så att firmorna kan lämna ett förslag på datum och tid. Här anger du också ifall du ansöker i egenskap av privatperson, företag eller förening.

 3. Var och vem

  I det sista steget innan du skickar iväg din offertförfrågan fyller du i dina kontaktuppgifter samt var i Ljungby som rivningsarbetet ska ske. 

När du har skickat in din offertförfrågan behöver du bara luta dig tillbaka och invänta svar från de olika tillgängliga firmorna. 

För att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av firma som utför rivningen, så kommer du förutom offerten även få ta del av omdömen från tidigare kunder.
Det gör att du kan lita på att firman du anlitar kommer att utföra ett bra arbete.

Här på vår sida hittar du också exempel på vilka typer av förfrågningar som andra kunder skickat in via vår tjänst.

 Våra senaste förfrågningar

 • Jesper bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Sommarhus i Mellbystrand på ca 75 kvm ska rivas. Rivningslov, rivningsplan och miljöinventering finns redan.
 • Helles bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Hej!
  Jag bor i en lägenhet på Fridhemsgatan 31 i Stockholm (plan 2) och funderar på att öppna upp en vägg mellan vad som nu är sovrum och ett garderobsrum. Jag vill egentligen inte riva hela väggen utan endast göra så att det blir en dörr...
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning av lada, 2-våningshöjd till nock. Bara trä, tegel o plåttak. Cirka 200kvm på trägolv.
  Lättillgängligt via gårdstun.
 • Veronika bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Rivning av en äldre stuga på tomten, sortering, återvinning och bortforsling av material.
 • Christoffer Hamed bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Behöver hjälp med att riva ut en källarvåning - Hus. Organiskt material skall bort ca 35-40 kvm.
 • Josef bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Spränga/riva stort berg vid villa (souterränghus), undrar vilka möjligheter som finns att riva
 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Riva källargolv ner till betongplatta 42m2, varav 32m2 brädgolv + lättbetong-kross och ca 10m2 klinker + golvgips.

  I tillägg att vid entrén riva en ca 3m lång stenmur (dansk sjösten block) samt två ca 2m höga pelare av stenblock och vid behov stötta upp...
 • Jesper bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning
  Hej,
  Jag behöver ha pris på manuell rivning av del av en sommarstuga i Halmstads kommun. Stugan är delvis fuktskadad/mögelangripen och behöver drlvis rivas inför kommande totalrenovering. Totalt behöver ca 30 kvm av totalt 50 kvm bort, dvs ca:
  - 30kvm golvbkälklag ink isolering
  - 25kvm yttervägg...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.